Welke merken zitzakken zijn er allemaal?

Zitzak

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten zitzakken. Niet alleen qua vorm of kleur is er meer dan genoeg keuze, er zijn ook nog eens een hele hoop merken. Er is dus altijd een geschikte zitzak voor ieder persoon. Maar welke merken zijn nu echt goed? En wat voor soort zitzakken maken zij dan? Wij hebben het voor je onder elkaar gezet. Zo weet je precies welke zitzak je het beste kunt kopen.

Fatboy

Fatboy is het bekendste merk zitzakken, er zijn dan ook een hoop mensen die kiezen voor dit merk. Niet alleen zitten ze erg lekker, ze zijn ook nog eens betaalbaar en van goede kwaliteit. Vooral bij kinderen zijn deze zitzakken erg populair, ze zijn namelijk te krijgen in allerlei verschillende kleuren en opdrukken, daarnaast zijn ze ook lekker groot.

Ambient lounge

Ambient lounge zitzakken zijn iets luxere zitzakken. Daarnaast is de vorm helemaal anders dan de normale zitzak. In plaats van een grote zak zijn de Ambient lounge zitzakken gemaakt in de vorm van een lounge stoel. Ze zitten erg lekker, maar zijn dan ook wel een stukjes duurder dan de meeste zitzakken.

Terapy

Ook Terapy zitzakken zijn net even anders dan de meeste zitzakken. Eigenlijk is het een hele grote zitzak in de vorm van een grote stoel. Hierdoor zitten de zitzakken erg lekker. De meeste zijn gemaakt in verschillende vrolijke kleuren. Je kunt urenlang genieten in deze heerlijke zitzakken.

Extreme Lounging

Een andere populair merk is Extreme Lounging. Naast comfort hebben zij ook voornamelijk de focus gelegd op het design ervan. Door het gebruik van verschillende soorten materialen past een zitzak van Extreme Lounging in ieder interieur. De meeste zijn ook nog eens geschikt voor buiten. De kwaliteit is namelijk erg goed en de zitzakken gaan lang mee.

bloemvazen het item voor een sfeervol interieur
Interieur

Bloemenvazen: hét item voor een sfeervol interieur

Bloemen zijn een echte aanvulling voor het interieur en mogen daarom ook niet ontbreken. Het geeft je huis meer kleur en sfeer. Vooral in de lente en zomer mogen kleurrijke bloemen niet ontbreken. Natuurlijk heb je voor bloemen of een heel boeket ook een bijpassende vaas nodig. Echter kan een vaas kopen best lastig zijn. […]

Read More
Waar op letten buiten schilderen
Interieur

Waar moet je op letten als je buiten gaat schilderen?

Een keer in de zoveel tijd is het zover; het houtwerk aan de buitenkant van je woning moet opnieuw geschilderd worden. Denk hierbij aan de buitenkant van kozijnen en deuren.  Een secuur klusje, want je wilt dat het hout goed beschermd wordt zodat het lang meegaat. Maar waar moet je nu precies op letten al […]

Read More
Vegan interieur tips
Interieur

Vegan interieur tips voor een vegan lifestyle

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om bewuste keuzes te maken. Dit betreft niet alleen je kleding en voeding, maar ook je huis en interieur. Hierbij speelt duurzaamheid een grote rol. Je hebt waarschijnlijk al talloze bespaartips gehoord, dus wij willen je wat anders meegeven: tips voor een vegan interieur. Het is nu tot het punt […]

Read More