Werk of vrije tijd doorbrengen in behaaglijke, warme kleding

Warme kleding voor werk vrije tijd

Het hele jaar door kan je last hebben van kou of een onbehaaglijk gevoel, zelfs in de zomer. Een goede oplossing om de kou tegen te gaan is de verwarmde bodywarmer. Of het nu thuis is of op het werk, om te voorkomen dat je het koud krijgt zit je bij ons precies goed. De functionaliteit van de verwarmde bodywarmer is al jaren bewezen, of het nu gaat om fietsen, wandelen, wintersport, bouw, wegwerkers of gewoon om warm te blijven in je vrije tijd.

Verwarmde bodywarmer

Veel mensen houden ervan om er lekker warm bij te zitten in de winter. Daarom is een verwarmde bodywarmer de perfecte oplossing! Ze zijn er in verschillende stijlen en ontwerpen, dus er is voor ieder wat wils. Het artikel bedienen is heel eenvoudig: je zet ze aan en de verwarmingselementen in de bodywarmer gaan hun werk doen. Dit betekent dat je ook bij koude temperaturen comfortabel buiten kunt wandelen of werken. Een verwarmde bodywarmer is dus een praktische en stijlvolle oplossing voor koude dagen.

De bodywarmer is kinderlijk eenvoudig te bedienen, de meeste modellen hebben drie verschillende standen die je met één druk op de knop kunt veranderen. Ze worden geleverd met een powerbank die de bodywarmer van stroom voorzien. Met deze krachtige powerbank kun je je activiteiten tot 10 uur lang volhouden. Om van optimaal warmtecomfort te genieten, heb je de mogelijkheid om een van de drie verschillende warmteniveaus te kiezen. Hoe hoger het warmteniveau, hoe meer energie de powerbank nodig heeft. Je kunt op deze manier altijd op de ideale temperatuur verwarmen.

Verschillende manieren van dragen

De verwarmde bodywarmer is perfect geschikt om als tussenlaag te gebruiken. Door verschillende lagen te gebruiken isoleer je nog beter. Je kan de bodywarmer direct op je lichaam dragen maar veel mensen kiezen ervoor om er een shirt onder te dragen. Eventuele andere benodigde kleding, zoals een trui of jas, kan eroverheen worden gedragen. Dit zorgt voor een extra isolatielaag. Uitgerust met tien verwarmingszones zorgt de verwarmde bodywarmer ervoor dat het lichaam bestand is tegen de laagste temperaturen en dat je je comfortabel voelt.

De verwarmde bodywarmer is multifunctioneel en kan bij bijna elke activiteit gebruikt worden. Een film kijken op de bank zonder het koud te hebben is geen probleem. Zet de thermostaat een graadje lager en je bodywarmer aan. Zo blijft het behaaglijk maar en bespaar je energie tegelijkertijd.

Wil je de verwarmde bodywarmer buiten tijdens een wandeling of andere sportieve activiteit gebruiken, ook daar is het perfect geschikt voor. Doordat de verwarmde bodywarmer makkelijk in maat is aan te passen kun je altijd voor ultiem draagcomfort zorgen.

Buiten gebruik

De bodywarmer van BERTSCHAT® wordt ook heel veel gebruikt door mensen die buiten aan het werk zijn. Met een dikke werkjas er overheen en de verwarming aan isoleert het zo goed dat je zelfs in vrieskou aangenaam buiten kunt werken. Naast de verwarmde bodywarmer zijn er nog veel meer artikelen van hetzelfde merk die je kunt gebruiken om jezelf in elke situatie lekker warm te houden. Als je geïnteresseerd bent geraakt in verschillende oplossingen om jezelf warm te houden, neem dan zeker eens een kijkje op Comfort-Producten voor meer informatie.

Tips kiezen perfecte zwangerschapskleding
Fashion

Tips voor het kiezen van de perfecte zwangerschapskleding

Als toekomstige moeder sta je voor een bijzondere tijd in je leven. Je lichaam verandert terwijl er nieuw leven in je groeit. Het kiezen van de juiste zwangerschapskleding kan een uitdaging zijn, maar het kan ook een leuke ervaring zijn. Wij geven je 6 tips die je helpen bij het kiezen van de perfecte zwangerschapskleding. […]

Read More
Online gemak fysieke verwennerij Rijssen
Fashion

Online gemak en fysieke verwennerij in Rijssen!

Online winkelen is een onmisbaar onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Het biedt gemak, keuze en snelheid, maar soms verlangen we naar meer: een persoonlijke aanraking, een tastbare ervaring. Sans-Online, jouw favoriete mode-bestemming, combineert het beste van twee werelden: een bloeiende online webshop en een prachtige fysieke winkel in Rijssen. Ontdek onze topproducten, leer meer […]

Read More
Waarom badjas moet hebben
Fashion

Waarom iedereen een badjas zou moeten hebben!

Een badjas: dat ene kledingstuk dat direct een gevoel van rust en ontspanning oproept. Of je nu een ochtendmens bent dat graag de dag begint met een kop koffie, of een avondmens dat geniet van een glas wijn na een lange dag, een badjas is een must-have die een vleugje luxe en gemak toevoegt aan […]

Read More