Kunst: een ideaal geschenk voor vele gelegenheden

kunst ideale geschenk vele gelegenheden

Als jij een geschenk zoekt voor een verjaardag, voor een bruiloft, voor een kerstpakket of voor het slagen van iemand, dan is kunst een uitstekende manier om een uniek cadeau te geven. Kunst is eigenlijk voor elke situatie geschikt en zal bij iemand altijd een glimlach tevoorschijn toveren. Er zijn verschillende soorten kunstwerken, van ontworpen sieraden tot beelden en van woonaccessoires tot schilderijen. Kunstwerken hebben een bericht, ze vertellen iets en beelden wat uit. Dat betekent dat je er gevoelens mee kunt uitstralen, bijvoorbeeld van liefde, van trots of van verdriet. Er is voor elke aangelegenheid een kunstwerk waarmee je dat gevoel vereeuwigt.

Kunst om liefde te vieren

Wat is er mooier om te vieren dan de liefde? Ben je op zoek naar een geschenk voor een huwelijk of een jubileum, dan is een standbeeld, een schilderij, een foto die liefde uitstraalt een bijzonder goed idee. Bij een net getrouwd stel zoek je een werk uit waaruit blijkt dat ze nog een heel leven voor zich hebben. Bij een jubileum druk je uit hoe bijzonder de liefde ook na een lange tijd samen nog steeds is. Met een kunstwerk zeg je veel meer dan met een bloemetje, met een kaartje of met een gebruiksvoorwerp. Een kunstwerk zegt dit niet één keer, maar blijft dit zeggen, net zo lang als de liefde tussen de twee personen die het ontvangen.

Geschenken op het werk

Een andere aangelegenheid waarbij kunst een ideale oplossing biedt is in professionele situaties. Als iemand 10 jaar bij je werkt, als het tijd is voor een kerstpakket, als iemand weggaat of als iemand een promotie krijgt, dan vereeuwig je dit moment door een origineel kunstcadeau te geven. Vier teamwork, geef aan dat je trots bent, wens iemand het beste in de toekomst; dit kan allemaal gezegd worden met kunst. En met een kunstzinnig kerstpakket zal je ongetwijfeld indruk maken dit jaar.

Kunstwerken voor andere situaties

Is je zoon of dochter geslaagd, is er iemand jarig, wordt er iemand Sara, heeft iemand zijn rijbewijs gehaald of is er een andere aangelegenheid die gevierd mag worden? Geef deze persoon dan kunst. Er worden in Nederland bij galerieën schitterende voorwerpen gemaakt en deze zijn uniek en sprekend. Sommige kunstwerken zijn duur en andere zijn goed betaalbaar. Er is iets wat bij ieders smaak past en bij ieders aangelegenheid. Kunstvoorwerpen blijven vaak lang in de familie en worden een bijzonder bezit. Zou het niet geweldig zijn als men over drie generaties nog zou praten over het beeld in de tuin dat het 50 jarige huwelijk van overgroot opa en oma nog symboliseert?

Het is een kwestie van smaak

Kunst is een subjectief iets en als jij iemand een goede kunstenaar vindt, dan hoeft dat niet te betekenen dat iemand anders dat automatisch ook denkt. Het mooi vinden van een werk komt door smaak, door emoties die het opwekt en door herinneringen. Je hebt een kunstenaar nodig die je zelf waardeert of waarvan je zeker weet dat iemand anders het werk zal waarderen. Geef kunst cadeau en je hebt een geschenk waar nog generaties over wordt nagepraat. Denk bijvoorbeeld na over bronzen beelden en sculpturen. Hiermee is een goede indruk gegarandeerd.

Kies voor sieraden kluis
Interieur

Kies voor een sieraden kluis

In de schitterende wereld van juwelen is er niets belangrijker dan de zekerheid dat uw kostbare sieraden veilig zijn. Een sieraden kluis is een slimme keuze om die zekerheid te bieden. Laten we samen ontdekken hoe een sieraden kluis niet alleen een bastion van veiligheid is, maar ook een uiting van liefde voor uw waardevolle […]

Read More
bloemvazen het item voor een sfeervol interieur
Interieur

Bloemenvazen: hét item voor een sfeervol interieur

Bloemen zijn een echte aanvulling voor het interieur en mogen daarom ook niet ontbreken. Het geeft je huis meer kleur en sfeer. Vooral in de lente en zomer mogen kleurrijke bloemen niet ontbreken. Natuurlijk heb je voor bloemen of een heel boeket ook een bijpassende vaas nodig. Echter kan een vaas kopen best lastig zijn. […]

Read More
Waar op letten buiten schilderen
Interieur

Waar moet je op letten als je buiten gaat schilderen?

Een keer in de zoveel tijd is het zover; het houtwerk aan de buitenkant van je woning moet opnieuw geschilderd worden. Denk hierbij aan de buitenkant van kozijnen en deuren.  Een secuur klusje, want je wilt dat het hout goed beschermd wordt zodat het lang meegaat. Maar waar moet je nu precies op letten al […]

Read More