Actieve en toch stijlbewuste kleding

stijlbewuste kleding waarmee je actief kan zijn

Ken je dat gevoel? Prachtige kledingstukken, maar je voelt je er helemaal niet vrij in. Helemaal niet handig als je eens een langere wandeling wil maken of een dagje actief moet zijn in je kantoor. Maar … je vindt die praktische kleding maar niks, omdat je er dan lomp, alledaags en grijs uitziet. Gelukkig zijn er alternatieven. Wij lichten in dit artikel drie merken uit met stijlvolle kleding voor de actieve vrouw.

1. Lune Active

Lune Active is een merk dat is opgericht door Ashley Samwel en Lisa de Vries die allebei in Amsterdam wonen. Net zoals jij zochten zij naar een stijlvolle outfit die past bij het actieve leven dat ze leiden. Als fulltime werkende mensen zochten ze kleding die hen de nodige vrijheid bood, maar die tegelijkertijd ook er stijlvol uitziet. Het resultaat is Lune Active, kleding die je altijd en overal kunt dragen. Met andere woorden kleding voor elk moment.

2. Autry Sneakers

Ook schoenen zijn kleding! En die hakken … tja, die zijn niet in elke situatie handig. Maar sneakers wel! Heb je die van Autry al gezien? Het zijn mooie sneakers die je heel mobiel laten zijn. Je kan er echt mee sporten, maar ze staan je ook niet mis wanneer je een dagje funshoppen met vriendinnen doet. Autry zijn sneakers van een goede kwaliteit waarvan je meerdere seizoenen zal genieten. En ze zien er best mooi uit!

3. Newtone

Mag het wat meer vintage? Dan is Newtone ongetwijfeld iets voor jou. Met de shirts en jurken van Newtone waan je je zo weer in de tijd van de roadmovies en rockmuziek uit de jaren zeventig van de vorige eeuw. Stijlvol, opvallend én makkelijk.

Waar kan ik deze kleding kopen?

Je kan deze kleding makkelijk online kopen in verschillende winkels. Zo zijn deze drie merken allemaal verkrijgbaar bij Keep it Secret. Als je dus van ze allemaal iets wil, kan je op deze manier wat verzendkosten uitsparen, omdat je alles koopt in één webshop. Veel plezier met je nieuwe, stijlvolle én makkelijke kleding.