Actieve en toch stijlbewuste kleding

stijlbewuste kleding waarmee je actief kan zijn

Ken je dat gevoel? Prachtige kledingstukken, maar je voelt je er helemaal niet vrij in. Helemaal niet handig als je eens een langere wandeling wil maken of een dagje actief moet zijn in je kantoor. Maar … je vindt die praktische kleding maar niks, omdat je er dan lomp, alledaags en grijs uitziet. Gelukkig zijn er alternatieven. Wij lichten in dit artikel drie merken uit met stijlvolle kleding voor de actieve vrouw.

1. Lune Active

Lune Active is een merk dat is opgericht door Ashley Samwel en Lisa de Vries die allebei in Amsterdam wonen. Net zoals jij zochten zij naar een stijlvolle outfit die past bij het actieve leven dat ze leiden. Als fulltime werkende mensen zochten ze kleding die hen de nodige vrijheid bood, maar die tegelijkertijd ook er stijlvol uitziet. Het resultaat is Lune Active, kleding die je altijd en overal kunt dragen. Met andere woorden kleding voor elk moment.

2. Autry Sneakers

Ook schoenen zijn kleding! En die hakken … tja, die zijn niet in elke situatie handig. Maar sneakers wel! Heb je die van Autry al gezien? Het zijn mooie sneakers die je heel mobiel laten zijn. Je kan er echt mee sporten, maar ze staan je ook niet mis wanneer je een dagje funshoppen met vriendinnen doet. Autry zijn sneakers van een goede kwaliteit waarvan je meerdere seizoenen zal genieten. En ze zien er best mooi uit!

3. Newtone

Mag het wat meer vintage? Dan is Newtone ongetwijfeld iets voor jou. Met de shirts en jurken van Newtone waan je je zo weer in de tijd van de roadmovies en rockmuziek uit de jaren zeventig van de vorige eeuw. Stijlvol, opvallend én makkelijk.

Waar kan ik deze kleding kopen?

Je kan deze kleding makkelijk online kopen in verschillende winkels. Zo zijn deze drie merken allemaal verkrijgbaar bij Keep it Secret. Als je dus van ze allemaal iets wil, kan je op deze manier wat verzendkosten uitsparen, omdat je alles koopt in één webshop. Veel plezier met je nieuwe, stijlvolle én makkelijke kleding.

Online gemak fysieke verwennerij Rijssen
Fashion

Online gemak en fysieke verwennerij in Rijssen!

Online winkelen is een onmisbaar onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Het biedt gemak, keuze en snelheid, maar soms verlangen we naar meer: een persoonlijke aanraking, een tastbare ervaring. Sans-Online, jouw favoriete mode-bestemming, combineert het beste van twee werelden: een bloeiende online webshop en een prachtige fysieke winkel in Rijssen. Ontdek onze topproducten, leer meer […]

Read More
Waarom badjas moet hebben
Fashion

Waarom iedereen een badjas zou moeten hebben!

Een badjas: dat ene kledingstuk dat direct een gevoel van rust en ontspanning oproept. Of je nu een ochtendmens bent dat graag de dag begint met een kop koffie, of een avondmens dat geniet van een glas wijn na een lange dag, een badjas is een must-have die een vleugje luxe en gemak toevoegt aan […]

Read More
Warme kleding voor werk vrije tijd
Fashion

Werk of vrije tijd doorbrengen in behaaglijke, warme kleding

Het hele jaar door kan je last hebben van kou of een onbehaaglijk gevoel, zelfs in de zomer. Een goede oplossing om de kou tegen te gaan is de verwarmde bodywarmer. Of het nu thuis is of op het werk, om te voorkomen dat je het koud krijgt zit je bij ons precies goed. De […]

Read More